sábado, 25 de diciembre de 2010

Entrada especial - 111!

Ale, ara sí que celebrem un número rodó! Ni les 50 entrades, ni les 100, ni l'aniversari del blog, que se'm va passar... Avui fem 111 entrades! Y per a celebrar-ho, aprofitant que en aquests dies tothom fa recopilacions de l'any, nosaltres resumirem la nostra vida.

Tot va començar quan Guillermo López, professor d'eixa assignatura tant important com menyspreada que és Periodisme Digital, ens va "obligar" a fer un blog per a classe. En un principi erem quatre -Carles, Eugenio, i els dos Pau, encara que Carles i un Pau ho vain deixar aviat. La nota que ens va posar era normaleta, no sé quina, però el tema és que el blog continua.

Tot va començar un 20 d'octubre amb la trista mort d'Andrés Montes, i des de llavors us hem presentat personatges com el Tito MC o Kosmo Kramer, ens hem rigut del Madrid, us hem portat series com Big Bang o Como Conocí... també ens hem posat seriosos i quan ha estat necessari hem parlat sobre el periodisme, de política, ens hem cagat en Apple... Han aparegut i desaparegut seccions, hem creat els Premis El Espectáculo Está Servido (aviat sortiran els del desembre), ens han comentat companys, amics i desconeguts...

I fins ací hem arribat. Cuirosament, del que més hem parlat fins ara són esports (29 entrades), cultura (25) i humor (22). Supose que serà pel la filosofia del pasa de todo y tomatélo a cachondeo, que deia Albert Pla.

Gràcies a tots per estar ahí, ens veiem en l'entrada 222!

No hay comentarios:

Publicar un comentario