viernes, 22 de enero de 2010

Filosofia Kramer


Cosmo Kramer és el veí de Jerry Seinfeld en una de les millors sèries de la història de la televisió: Seinfeld. Però no és el típic veí que et soluciona un problema o amb el que parlaries del temps a l'ascensor. Kramer és un personatge especial, que porta 12 anys sense sortir al carrer, gran aficionat als habans i amant de les camises antigues/hawaianes o d'anar en barnús. Un dels seus grans mèrits és haver escrit -i publicat- un llibre sobre les tauletes de café.

Un dels trets pels que em sento identificat amb ell és pel principi de: quantes mes coses pugues fer a la vegada millor. Així, s'instal·la un desembussador industrial a la dutxa per a poder preparar amanides mentre es dutxa; o es posa un jacuzzi al menjador per a veure la tele mentre es relaxa.
En una subasta compra un troç d'una autopista dels voltants de Nova York, que transforma de quatre a dos carrils. També es fa amb els decorats d'El Show de Merv Griffin, dels anys 60, per a decorar sa casa.

Tampoc no és massa normal que el teu veí tinga una gallina a casa per a poder menjar ous frescos, que monta un negoci amb sense sostre que condueixen rickshaws o que guarda la seua sang al congelador. Si a més és el millor amic de Newman, el típic veí a qui odies, i junts monten negocis com llaunes a Michigan perquè els paguen 5 centaus més al reciclar-les...


Frases:
-La gent es muda quan va a l'òpera. Jo, no.
-No crec en alarmes ni en rellotges. Utilitze la meua alarma interna, que mai falla. El teu cos sempre sap quina hora és.
-No utilitze rellotge, mire el Sol. Sempre va en hora.
-Soc perillós, Jerry! Soc molt perillós!
-Doctor Cosmo Kramer, proctòleg.
-Hi ha una dona despullada al carrer!


Seifeld coneix Kramer




L'home porc







Videos tu.tv

La depilació





Es pot fumar i beure a la vegada?







PUNT I SEGUIT
I amb Cosmo Kramer acaba el, diguem-ne, període d'avaluació del blog. Quan vam començar el mes d'octubre no teniem massa idea de com anava a funcionar, però pel que sembla ha anat prou bé. Ho deixem temporalment, ara venen dues setmanes d'exàmens i treballs, però tornarem. Tornarem perquè ens agrada escriure, perquè sembla que us agrada el que escrivim, perquè encara tenim moltes coses que contar-vos i perquè ens ho passem bé.
Tornarem perquè encara queden molts episodis Desde el Contenedor, per a que conegau els cracks del Barri del Carme, i perquè heu de conèixer com se li va ocòrrer a George Lucas Star Wars.

Salut i fins aviat



Carlos, Eugenio, Pau i pAu

1 comentario:

  1. Nunca he visto esa serie! pero el tipo es un crack! cuando acaben examenes Big Bang!! y nuestro video de despedida!! :S porque estamos de examenes!!! bueno, cuando los acabemos, como nuevo comienzo del blog, sin ser evaluados, haremos lo del padrino!

    ResponderEliminar