miércoles, 1 de diciembre de 2010

Premis EEES - Novembre

Ja estan ací, el mes de desembre i els premis EEES del mes de novembre. Abans de començar, que quede clara que aquesta ENTRADA va ser ESCRITA ABANS DEL BARÇA-MADRID, i que qualsevol referència a alló que envolta un partit sobrevalorat no està relacionada amb el resultat final, sigui el que sigui.

Ara si, comencem!

Premi EEES a l'idiota del mes: a tots aquells que porten dies, setmanes i mesos donant per sac amb el Barça-Madrid, perque senyors pseudoperiodistes, en aquest món hi han coses molt més importants que un partit de futbol.

Premi EEES al crack del mes: a Manolo Preciado, entrenador de l'Sporting de Gijón per deixar les coses clares i dir el que molts no s'han atrevit a dir.

Premi EEES al megacrack del mes: a Wikileaks, pero de carrer.

Premi EEES a la lllibertat d'expressió: a Oleg Kashin, periodista rus apallissat a principis de mes per informar en una de la major farsa democràtica occidental, també coneguda com a Rússia.

Premi EEES "Calli!": a Hillary Clinton per intentar censurar i posar en dubte les filtracions de Wikileaks.

Premi EEES a l'empanat del mes: si Rajoy té el de l'octubre, aquest mes es per a Zapatero, pel Sàhara, per la crisi, per la solvència de l'economia espanyola...
Premi EEES (in)feliç aniversari: aquest mes és doblement feliç -espere-, per a la mort de tito Paco (Camps no, l'altre) i, com no, al meu aniversari.
I fins aquí els premis del novembre, els del desembre tornaran al voltant del dia d'any nou.




No hay comentarios:

Publicar un comentario