jueves, 30 de diciembre de 2010

2010 de la A a la Z - 2

Narcotitzada. Així és com està la societat. Els militars controlen l'aire, la classe obrera pateix les conseqüències de l'enriquiment de l'alta burguesia, la llum puja una burrada, els polítics ens prenen el pel i ens roben, però noaltres ens empanem veient el furgol i el Sálvame. Mentrestant, a França es parteixen la cara pels seus drets, a Anglaterra ataquen els prínceps -ací només estem pendents de si utilitzen el mateix vestit dues vegades-, a Itàlia surten al carrer conra Berlusconi... Llàstima.

Octania: gran país dels talk shows que suten a l'APM?. un homenatge a les hores i hores de fer el capullo imitant l'homo APM? o els cracks que surten. I ja sabeu, Que no no engañen, que no digan verdá.



Pilar: les festes bestials, super ben montades i mig surrealistes.

Quintos: grans vesprades hem passat als quintos. A més, hem descobert els que pareixen un puticlú, que després de Lady Gaga posen Extremoduro.

Resums estúpids de l'any com aquesta entrada, fruit de l'avorriment i les ganes de no fer res.


Sheldon Cooper vs Amy Farrah Flower: al principi Amy em queia malament, però una versió femenina de Sheldon és just el que li faltava a Big Bang per a ser encara millor. She is a girl, she is my friend, she is not my girlfriend. Bazinga?

Traje: el dia del traje fou i un èxit i, amés, aprovàrem sense estudiar. Awesome. Si Big Bang és genial, Como Conocí encara és millor.

Ultima i definitiva treva d'ETA, encara que els pese a alguns "demòcrates"? S'acabarà l'estat d'excepció a la regió del cantàbric oriental?

Vergonya és el que dona posar la tele. TeleCirco compra Cuatro, Gran Hermano en lloc del millor canal de notícies d'Espanya... Mires el panorama i t'entren ganes de canviar de carrera. i a més, la TDT és el refugi del neofranquisme. Millor tirar la tele per la finestra.

Wikileaks: simplement, perfecte. llàstima que no se li faça tot el cas que haurien de fer-li.

Xavi Herández: el model Barça en persona, perfecte, el millor del món. Que li donen a ell la pilota d'or.

Ye. I que la W siga Wea!, que Gutis només hi han dos en esta vida, el de veritat i el bo. I ja posats, que la Z siga nano. Per a que canviar les coses quan funcionen?

Zapatero. D'ell ja ho va dir tot Lucía, així que res, Bon Any i perdó per fer-vos tragar el resum de l'any.

1 comentario:

  1. Gracias por hacer un link a mi blog! La verdad que este año ha sido un año movidito en cuanto a noticias y hechos importantes. Pero sin duda, lo más impresionante a mi parecer es la diferencia entre las grandes movilizaciones de otros países frente a la de España prácticamente nula.

    ResponderEliminar