miércoles, 8 de diciembre de 2010

Wikileaks

Per fi algú va dignar-se a treure a la llum els draps més bruts dels Estats Units i li va dir a la gent alló que molts sospitaven però que, fins ara, ningú havia pogut -ni volgut- demostrar. Les atrocitats dels aliats en les operacions d'alliberament (eufemisme d'invasió o conqueriment per raons petrolíferes) de l'Iraq i l'Afganistan no són res comparat amb aixó.
Si resulta vergonyós que els Estats units espien l'ONU, encara és pitjor que l'únic problema que troben els ianquies siga que algú ha filtrat els papers. És a dir, que si el país més poderós del món, que més mana, amb el major exèrcit, el que decideix qui pot tenir armament nuclear i qui no es dedica a espiar institucions i països amics, suposats amics i enemics no passa res, l'únic problema és saber qui ho ha dit i carregar-se'l. Haurien de fer-li una estàtua, i no perseguir-lo.
A més, que molts d'aquests arxius secrets diuen obvietats. No és cap sorpresa que Sarkozy tinga el mateix ego que Cristiano Ronaldo, tampoc que Berlusconi estiga super demacrat de tanta orgia, coca i botox, ni a ningú se li escapa que Medvedev és un dofí de Putin.
Els seus amics tampoc estan malament. El Paquistan diuen que financia els talibans (em sona un país que va armar-los els anys 80 i que ara està combatent-los), i el Iemen els deixa jugar a bombardejar islamistes si poden dir que ells són els bons.
Pel que fa a Espanya, tremole de pensar que Aznar pensava
tornar a la política; es veu que el Rei no és tan mala persona, supose que per alló de que li cau malament Hugo Chávez; Rubalcaba és el més llest del govern... doncs pot ser; que Zapatero viu en el seu món, no està massa desencaminat... El més lamentable de tot és que les intromisions del poder a la justícia no s'investiguen. Pitjor encara, es veuen normals. És com tornar al segle XVIII, abans de la divisió de poders, de la Revolució Francesa, del liberalisme... és com tornar a l'Antic Règim, però, ah! Seguretat nacional (eufemisme de tapar cagades).

Els EUA van matar Jose Couso, però no passa res, no ho investigarem, que si no Bush i Obama s'enfaden i no és pla, i si demanen que ho ocultem, millor que millor.


I la caverna mediàtica es queixa de que les filtracions fan perillar la seguretat mundial, que Assange és un perill quan el perill són els altres, i vinga a buscar-lo i a convertir-lo en el dimoni de torn. Sarah Palin va dir que era un terrorista (crec que el que fa aquest senyor s'allunya de la definició de terrorista de la RAE), un presentador de la FOX vol que l'executen... Però, sorpresa! S'ha entregat per un suposat cas de violació a Suècia, i ara no podran criticar-lo per fugitiu, ni per violador, sino mira com li riuen les gràcies a Sostres o a Sánchez Dragó.

Ara només falta saber si l'extraditaran a Suècia i aquests als EUA, però... i si publiqués documents on els ianquies deixaren els suecs pitjor que Guti la seua imatge després d'estampar-se contra un autobús?

Per cert, que l'euroordre de detenció haja aparegut ara, ha sigut casualitat o no?
Jo crec que no, i vosaltres?

3 comentarios:

  1. Creo que hemos pensado y escrito a la vez y sobre lo mismo. No hace falta que te conteste. Lee mi carta. Muajajá.

    ResponderEliminar
  2. Qué triste todo...entre y tú y Rob lo habéis dicho ya todo.

    ResponderEliminar
  3. Como lo habéis dicho todo ya, en mi entrada sobre personajillos varios en mi blog cyborg http://soy-un-cyborg.blogspot.com/ puse link a vuestros blogs xD

    ResponderEliminar