jueves, 14 de enero de 2010

Per a periodistes!

Per als estudiants de periodisme, per als que vullguen ser-ho, i per a tots aquells interessats en aquesta professió, ací portem un reportatge dedicat al treball al que volem dedicar-nos.

Juan Magraner també ens ha donat uns quants consells per al nostre futur, com són els de tenir la ment oberta, no tancar-se les portes de cap treball per la seua línea editorial, i el de recordar als polítics que els periodistes no militem en un mitjà de comunicació, sino que hi treballem.

A més, ha criticat l’estigmatització dels periodistes per l’empresa en què treballen, i que aquesta els vincule equivocadament a un partit polític concret.

Sens dubte, l’opinió dels professionals ens pot ajudar a comprendre més i millor el món periodístic. Esperem que als companys d’estudi també vos enriquisca aquest reportatge.

P. D.: Per problemes humans i tècnics, no hem pogut pujar l'informatiu gravat en directe. Esperem poder solucionar-ho el més aviat possible i possar-lo a la vostra disposició.

Eugenio Díaz i Pau Ferrer

3 comentarios:

  1. joe! como se nota k estamos de examenes! aqui no comenta ni peter!! solo con habernos levantao a las 6 y media nos tendrian k dar un premio!! xDD

    ResponderEliminar
  2. Però a estes hores no comentem perquè uns estem a classe i els altres no comenten perquè estan d'exàmens i no miren (xD) internet.

    Penseu que el que feu està molt bé, però falta un poc de projecció publicitària. És el que em passa amb el web que tinc, que ho mira gent, però no massa.

    Seguiu fent el que feu i ànims, cada dia tindreu més seguidors!

    ResponderEliminar