sábado, 16 de enero de 2010

Fantasmes i armes


Tornem a l'NBA, però no per a parar de bàsquet, sino dels fantasmes d'Oklahoma i l'arsenal armamentístic de Gilbert Arenas.

Els jugadors dels New York Knicks Ed Curry i Jared Jeffries han dit que quasi no van poder dormir la nit d'abans del partit contra Oklahoma perque, segons diuen, hi havien fantasmes a l'hotel. La llegenda diu que, als anys 30, una dona va suicidar-se saltant des del 10è pis amb el seu bebé en braços. Curiosment, en eixe pis havia de dormir Curry, que diu que va passa quasi tota la nit a l'habitació del seu company Nate Robinson. No deixa curiós que un tio que mesura 2'11 metres i pesa 130 kilos li demane refugi a un d'1'75. De totes maneres, l'hotel sembla el plató d'una pel·lícula de terror. Potser, aquest insomni-fantasmagòric va ser la causa de la derrota. El que no els passe als Knicks... almenys, enguany, guanyen.


Parlem ara de Gilbert Arenas, acusat de tenir una pistola sense llicència a la taquilla del vestidor, el que podria sposar-li una pena de cinc anys de presó. De moment, està apartat de la competició. Arenas té un arsenal armamentístic a casa, que inclou pistoles amb incrustacions d'or. Pel que sembla, al país on tot el món té drets reconeguts a la Constitució com a la llibertat d'expressió, a la vida o a la possessió d'armes no pots treure una pistola en broma al vestidor.

Contradicció o paranoia permanent?

2 comentarios:

  1. Ese tal Curry lo que queria era dormir con el Robinson, y no se le ocurrió otra cosa mejor que lo de los fantasmas... ^^

    ResponderEliminar
  2. todos locos! los knicks son unos pupas! son el atleti de la NBA! xDD y lo e las armas, pos ya se sabe como son los americanos...

    PD: muy buena la primera foto...xDD

    ResponderEliminar