martes, 20 de abril de 2010

DEC 6: debut passat per aigua

L'aire lliure ha començat passat per aigua. Si la pluja va ajornar el control universitari, no podia faltar en el autonòmic universitari ni, de retruc, en el control de FESA.

Divendres va començar a Castelló l'autonòmic universitari i, com no podia ser d'una altra forma, als del martell ens va tocar obrir la competició. Ho vam fer amb el quart d'hora de retard de rigor i amb un cel que amenaçaba pluja. Els 25'44 i 25'45 dels dos primers llançaments eren esperançadors, però la cosa va acabar ací. El tercer va ser nul, i, amb la millora, van arribar les primeres gotes d'aigua i la típica aturada a veure si els fora de concurs podien fer els 6 llançaments o no, quan sobraven quatre places i ells eren tres. Un llançament de 23 metres i dos nuls van servir per a tancar la competició, amb els bessons a l'alçada dels isquios -gran putada que es pugin mentre llances-.

A partir d'aquest moment, pluja i corredors que podien haver anat nadant. El CADU va seguir dissabte pel matí, però entre la pallissa de tornar tard i haver de matinar, el temps i els bessons, en casa, millor quedar-se en casa que anar a llançar allà.

Diumenge també va començar plovent, però de totes formes vam anar al riu a llançar. A mesura que s'apropava l'hora plovia més, però quan vam ixir a pista ja no plovia -però feia molt fred- i, en acabar nosaltres, va sortir el sol (premi). El concurs va començar amb un nul, igual que va acabar. Entre mig, només un llançament mitjanament acceptable de 8'86, de la resta, millor no parlar.

I este és el resum del cap de setmana on suposadament competia tots els dies; diumenge més.

1 comentario:

  1. hago, después de mucho tiempo, mi voto de presencia en este blog. Castellón es horrible, viste? :)

    ResponderEliminar