viernes, 5 de marzo de 2010

DEC 5: el poltergeist continua, ara al riu

Després d'unes setmanes sense competir bé perquè la federació no em deixava, bé per estar malalt, ahirr vaig poder competir -de fet, la competició era dimarts, però com plovia la van passar a dijous- en el control universitari. La decepció venia d'abans, ja que enguany es competeix en Castelló i no ens quedem a dormir (la prova de llançament de biblies es suspén).

El pes va començar tard -com quasi sempre-, i amb els universitaris que llançaven per a poder anar a Castelló i que s'ho van deixar al primer intent. El primer llançament va ser el millor, de 9'04; però l'espectacle va començar amb el segon, 8'80-i-pico (no sé el pico). Amb el tercer van arribar les palmes encarregades la nit d'abans i un 8'82 que es repetiria al quart. Com diria Jacobo de Camps, ACOJONANTE. No sé si trucar a Iker Jimenez, a un exorcista o a qui, però la regularitat d'enguany és preocupant.

Al cinqué vaig ppatinar en el desplaçament i va ser nul, i el sisé 8'90-i-pico (prop del 9'01, el meu trauma d'enguany). La marca no és res de l'altre món, però per al que he entrenat últimament, pues segueix estant per damunt de 9.

Demà tampoc ens deixen competir, per aixó (en realitat, per les anteriors), hem creat L.P.C. (Llançadors Piròmans Cabrejats), amb grup de facebook i tot -ja en som 9, eh, no està tan mal-, per si decàs. Us deixe uns videos inspiradors.



No hay comentarios:

Publicar un comentario