sábado, 30 de octubre de 2010

El Idiota del mes

Se acaba el mes de octubre, pero nacen los Premios El Espectáculo Está Servido (Premios EEES), que voy a repartir mensualmente a quien me venga en gana. En principio iba solo iba a existir el premio al idiota del mes, pero sería demasiado reconocimiento, así que he creado más categorías, algunas mensuales y otras que aparecerán de vez en cuando.

Los ganadores de este mes son:

Premio EEES al Idiota del mes: Premio compartido, al alcalde de Valladolid, Javier León de
la Riva (i), por actuar de manera nada responsable y adulta en su cargo y su misoginia; y al pseudointelectual Sánchez Dragó (d), por hacer apología de la pederastia.


Premio EEES al Crack del mes: Bansky, por su opening de Los Simpson.



Premio EEES al (in)feliz aniversario del mes: a
Intereconomía TV, por llevar 5 años dando por culo con un periodismo 100% veraz, como el que enseñan en las Facultades que probablemente nunca pisaron, y, especialmente, por proporcionarnos cinco años de descojone con El gato o Punto Pelota, destacando el episodio Wyoming. Aunque, por desgracia, hay gente que los cree.


Premio EEES a la libertad de expresión: al diario Clarín, el primero en anunciar la muerte de Nestor Kirchner, el mismo Néstor Kirchner que emprendió una cruzada contra él.

Premio EEES al empanado del mes: a Mariano Rajoy, que se lo merece desde hace meses e incluso años.

Si quereis que los premios lleven el nombre de algún personaje, no os corteis y decirlo, o votad en la encuesta que hay debajo de Sheldon; y si quereis que lleven vuestro nombre, pues me lo decís, negociamos el patrocinio y au. Y si teneis candidatos o premios a repartir, pues tamién.

lunes, 25 de octubre de 2010

Menteixen

Que Canal 9, (alies Telecamps, No-Do, Canal Popular) menteix ho sap tothom menys els milers de valencians que la veuen i es creuen fil per randa un aparell propagandístic digne del mateix Adolf Hitler. I els que ho saben/m, callen o els fan callar.





Però els és igual, als de dins i als de fora. I es riuen de tu, a la teua cara i a casa teua. Si no, que algú m'expliqui com és possible que, en la redifussió dels entrenaments de la Fòrmula 1 aparegui un cartell que diu DIRECTE. Pot ser un error, però que a meitat dels entrenaments continués (evidentment, només vaig veure eixe moment).

Camps menteix, Rita menteix, Canal 9 menteix. Però ací no passa res.

A més, aprofiten el monopoli que els ofereix la censura de Televisió de Catalunya. Fòrmula 1? Talle TV3. Champions League? La talle, que els de La Sexta no la fan. El Canl 33 fa el Girona-Ponferradina? Ui, vaig a tallar-lis el multiplex, i si volen futbol, que es mirin el Vila-Reial B-Alcorcón. Visca la llibertat d'expressió i el respecte a la seua constitució que tant ens volen fer guardar. Visquen o descansen en pau, ves a saber.

Ens roben, però els votem(n) com si res. Caldria mirar-nos a l'espill i veure on estem.


p.d.: la foto és bestial, la cara del tito Paco (òstia, com Franco!) parla per si sola

jueves, 21 de octubre de 2010

Drenthe, Belen Esteban y mi gran amigo Steve Jobs

Ese gran ejemplo de futbolista llamado Royston Drenthe es algo así como la versión negra de Guti. Ayer, dijo tener gastroenteritis (confirmada por los médicos del Hércules) y no fue a entrenar a l'Alfàs del Pi con sus compañeros. Se quedó en casa "guardando reposo", y tan malito estaba que no pudo reprimir las ganas de aparecer en Mujeres y Hombres y Viceversa para apoyar a una amiga suya, que se llama Jacky.
De esto saco dos conclusiones. Una, que Drenthe aprendió mucho de Guti, aunque para llegar a su nivel tenia que haberse ido de fiesta; y dos, que su amiga tienen nombre de perro.

Otra estrella de Telecirco, Belén Esteban, ocupa el numero 96 en el Top 100 de bellezas mundiales.
Si, claro. Probablemente solo haya 95 mujeres mas sexys que Belén Esteban; y, aún más impactante, Lady Gaga está en el número 51 (???????????). En el podium, Megan Fox, Edurne de OT y Amaia Salamanca. Hay gustos y gustos, pero los de FHM se han cubierto de gloria.

Y voy a acabar con Steve Jobs, ese señor contra el que no tengo nada, todo lo contrario que sus inventos. El señor manzana ha presentado una nueva linea de Macs y un nuevo sistema operativo para itegrar el Ipad en el Mac. O, lo que es lo mismo, se ha dado cuenta de que el Ipad es bastante inutil y lo ha convertido en portátil. Pero claro, como la pantalla táctil es poco ergonómica lleva un "trackpad" multitactil para compensar. El invento vale 999 dólares mínimo, aunque con el trackpack, el Lion y otras chorradas inútiles no se venderá hasta junio (como pasa con todo esto, probablemente en octubre del 2011 aún no esté en venta)

domingo, 17 de octubre de 2010

Laporta segueix fent història

Laporta passarà a la història del Barça per ser el president que va aixecar l'equipa després del desastre de l'època Gaspart, que va guanyar el triplet, dues Champions, el Mundial de Clubs... però també per ser el primer en acabar als tribunals per aprofitar-se del club.

I és que, segons la Due Dilligence -una espècie d'auditoria però amb nom pijo- del seu gran amic i ara més gran enemic a mort Sandro Rossell, durant el mandat de Laporta van haver-hi despeses injustificades en aspectes com:
- la compra de entradas por un total de 890.000€
- gastos en detectives por 2.500.000€
- tarjetas VISA por 315.000€
- jets privados por 362.000€
- restaurantes por 260.000€
- caterings en el palco por 576.000€
- viajes no deportivos por 5.700.000€

Si ho sumes dona més de 10'5 milions d'euros, que, tal i com estan les coses, no està gens malament.

El que em crida l'atenció no és que s'haja aprofitat del club, sino que aquest vaja a emprendre mesures legals contra el Jan. Crec que serà el primer president de futbol que haja de justificar el seu comportament i com s'ha dilapidat aquesta fortuna en tan poc temps, el que hauria de ser un exercici de respecte cap al soci, els aficionats i el club en general que haurien de fer tots els presidents dels clubs. Si arriba a la Generalitat, veig un corrupte en potència que, aixó si, sempre podrà autorrepresentar-se a si mateix per a demostrar que com és innocent no té diners per a pagar-se un advocat.

Encara més collons té Juan Villalonga, eixe "senyor" que va presidir el València dues setmanes i va cobrar 714.285 euros al dia (si, al dia). Sincerament, robar tant, de forma tan descarada, en tan poc temps i sense cap repercussió haurien de ser mèrits suficients per a concedir-li el premi Ig Nobel d'economia. Si Llorente, president actual i probablement de la secció de futbol del Club del Puny Tancat, li hagués demanat explicacions, potser no haurien d'haver venut a Villa, ni a Silva, ni a Raül Albiol...

En fi, ara que els corruptes estan sortint dels parlaments i ajuntaments -excepte al País Valencià, és clar-, sempre els quedaran els equips de futbol. Apareixes com a salvador, t'emportes tot el que pugues i al cap d'uns anys plegues, amb les butxaques molt més plenes i sense repercussions.
Un xollo.