domingo, 17 de octubre de 2010

Laporta segueix fent història

Laporta passarà a la història del Barça per ser el president que va aixecar l'equipa després del desastre de l'època Gaspart, que va guanyar el triplet, dues Champions, el Mundial de Clubs... però també per ser el primer en acabar als tribunals per aprofitar-se del club.

I és que, segons la Due Dilligence -una espècie d'auditoria però amb nom pijo- del seu gran amic i ara més gran enemic a mort Sandro Rossell, durant el mandat de Laporta van haver-hi despeses injustificades en aspectes com:
- la compra de entradas por un total de 890.000€
- gastos en detectives por 2.500.000€
- tarjetas VISA por 315.000€
- jets privados por 362.000€
- restaurantes por 260.000€
- caterings en el palco por 576.000€
- viajes no deportivos por 5.700.000€

Si ho sumes dona més de 10'5 milions d'euros, que, tal i com estan les coses, no està gens malament.

El que em crida l'atenció no és que s'haja aprofitat del club, sino que aquest vaja a emprendre mesures legals contra el Jan. Crec que serà el primer president de futbol que haja de justificar el seu comportament i com s'ha dilapidat aquesta fortuna en tan poc temps, el que hauria de ser un exercici de respecte cap al soci, els aficionats i el club en general que haurien de fer tots els presidents dels clubs. Si arriba a la Generalitat, veig un corrupte en potència que, aixó si, sempre podrà autorrepresentar-se a si mateix per a demostrar que com és innocent no té diners per a pagar-se un advocat.

Encara més collons té Juan Villalonga, eixe "senyor" que va presidir el València dues setmanes i va cobrar 714.285 euros al dia (si, al dia). Sincerament, robar tant, de forma tan descarada, en tan poc temps i sense cap repercussió haurien de ser mèrits suficients per a concedir-li el premi Ig Nobel d'economia. Si Llorente, president actual i probablement de la secció de futbol del Club del Puny Tancat, li hagués demanat explicacions, potser no haurien d'haver venut a Villa, ni a Silva, ni a Raül Albiol...

En fi, ara que els corruptes estan sortint dels parlaments i ajuntaments -excepte al País Valencià, és clar-, sempre els quedaran els equips de futbol. Apareixes com a salvador, t'emportes tot el que pugues i al cap d'uns anys plegues, amb les butxaques molt més plenes i sense repercussions.
Un xollo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario