lunes, 25 de octubre de 2010

Menteixen

Que Canal 9, (alies Telecamps, No-Do, Canal Popular) menteix ho sap tothom menys els milers de valencians que la veuen i es creuen fil per randa un aparell propagandístic digne del mateix Adolf Hitler. I els que ho saben/m, callen o els fan callar.





Però els és igual, als de dins i als de fora. I es riuen de tu, a la teua cara i a casa teua. Si no, que algú m'expliqui com és possible que, en la redifussió dels entrenaments de la Fòrmula 1 aparegui un cartell que diu DIRECTE. Pot ser un error, però que a meitat dels entrenaments continués (evidentment, només vaig veure eixe moment).

Camps menteix, Rita menteix, Canal 9 menteix. Però ací no passa res.

A més, aprofiten el monopoli que els ofereix la censura de Televisió de Catalunya. Fòrmula 1? Talle TV3. Champions League? La talle, que els de La Sexta no la fan. El Canl 33 fa el Girona-Ponferradina? Ui, vaig a tallar-lis el multiplex, i si volen futbol, que es mirin el Vila-Reial B-Alcorcón. Visca la llibertat d'expressió i el respecte a la seua constitució que tant ens volen fer guardar. Visquen o descansen en pau, ves a saber.

Ens roben, però els votem(n) com si res. Caldria mirar-nos a l'espill i veure on estem.


p.d.: la foto és bestial, la cara del tito Paco (òstia, com Franco!) parla per si sola

1 comentario:

  1. Encara que a mí no m´agrada parlar d´aquests temes, pues crec que no va amb mi (pero inevitablement tot me rodeja i m´afecta d´una manera o altra), pero pense que tens tota la raó les mentides estan tan tan presents al nostre voltant que de vegades em dona repugnancia la humanitat sancera.

    Que no pare l´espectacul...

    Salut.

    ResponderEliminar