lunes, 12 de julio de 2010

Salta, salta, Jimmy Jump!

El mundial de futbol ja s'ha acabat -esperem que els rebrots d'espanyolitat s'acaben aviat i tot torne a ser com abans-, i un dels seus protagonistes havia de ser, com no, el gran Jimmy Jump, que va saltar al camp per a posar-li una barretina a la copa, amb una samarreta on portava el lema Against racism (contra el racisme).




Li agrade o no a la gent, el saltador català ha aparegut a Eurovisió, curses de Fórmula 1, la final del Mundial de Rugbi, Roland Garros... sempre amb el mateix resultat: placatge de les forces de seguretat (que treballen quan ha saltat, no per a impedir que salti) i a comissaria.










Però sense dubte, el millor moment de Jimmy va ser quan li va regalar una bandera del Barça al _____________ (incloga l'insult/els insults que vullga) de figo

4 comentarios:

  1. Pobre Figo... a mi em cau be! Muajajá. A més, si li lleves la cara, pots treure-li partit ^^ (què esperaves de mi? muajaja).

    La veritat és que l'home no fa mal a ningú, només deixa patent les mesures de seguretat de diversos esdeveniments. Però resulta indignant veure'l per ahi pul.lulant riguent-se de la resta...!

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. Per cert, vaig a agregar el blog als meus links, que acabo de veure que no el tenia...! =D

    ResponderEliminar
  4. Y así son las medidas de seguridad del mundo...pudo ser un espontáneo que no tiene intención de hacer algo malo, pero otro día, podría ser otro que sí la tenga.
    En fiiin.

    Figo es asqueroso. Siempre le odié.

    ResponderEliminar